Rendelés

Megrendelés e-mailben: rendeles@megraglak.hu

Megrendelés telefonon: +36 30 727 9815 (nyitvatartási időben)

 

Kedves Vásárlóink!

A COVID-19 új típusú koronavírus okozta megbetegedések száma hazánkban is exponenciális ütemben növekszik. Ennek következtében már a múlt héten elrendelte Magyarország Kormánya, hogy a boltoknak (néhány kivételtől eltekintve) 15 órakor be kell zárniuk. Ez a korlátozás minket is érint és kötelező érvényű!

Eddig is igyekeztünk maximális mértékben odafigyelni a higiéniára, gyorsan kiszolgálni Titeket és közben folyamatosan fertőtleníteni. Ugyanakkor úgy gondoljuk, további lépéseket kell tennünk mindannyiunk biztonsága érdekében! Éppen ezért 2020.03.25. szerdától visszavonásig az alábbi rendszer szerint tudtok nálunk vásárolni:

 1. Boltunk minden héten kedden és szombaton lesz nyitva 12-től 14 óráig!
 2. Elsősorban az előzetesen leadott rendelések kifizetésére és átvételére van lehetőség. (Átutalással történő fizetés nem lehetséges)
 3. A rendelés leadása az alábbi fórumokon lehetséges:
  A) Telefonon: +36 30 727 9815
  B) E-mail:
  rendeles@megraglak.hu
  C) Facebook messenger
 4. A beszállító árak folyamatos változása /emelkedése miatt a honlapon található árak esetenként eltérhetnek a bolt aktuális áraitól, ezért célszerű érdeklődni.
 5. Megrendelésetekről minden esetben visszaigazolást küldünk nektek.
 6. Egyszerre csak 1 vásárló tartózkodhat a boltban. Kérünk titeket, ha már van bent vásárló, akkor a bolt előtt, szabad levegőn várakozzatok (amennyiben ezt az időjárási körülmények megengedik)!

Megértéseteket köszönjük!

Megrág-Lak Állateledel csapata

Válaszd ki a neked tetsző termékeket, telefonon  vagy e-mailben érdeklődj aktuális készletek és árak felől. Ezt követően add le rendelésedet a fenti elérhetőségeink valamelyikén. Mi összekészítjük a csomagodat, így neked más dolgod már nincs is, mint eljönni érte üzletünkbe, ahol lehetőséged van készpénzzel és kártyával is fizetni. 

Átutalással történő fizetésre nincs mód.

A legjobb barátod a legjobbat érdemli!