2019. Június 01.

Kik vagyunk mi?

A Megrág-Lak 2018 december 1-jén nyitotta meg kapuit. Helyileg Budapesten a 8. kerületben, a Kálvária tér 14. szám alatt találtok meg minket. Egy aprócska családi vállalkozás vagyunk, így amikor betérsz hozzánk, szinte mindig ugyanazzal a néhány arccal találkozhatsz.

Boltunk „címerállatai” a két saját kutyusunk, Perec, a border collie fiú és Muffin, az ausztrál juhász kislány. Perec él-hal a jobbnál jobb játékokért, Muffint pedig feneketlen bendővel áldotta meg valaki, nem meglepő tehát, hogy fő profilunk a kutya eledelek, jutalomfalatok és a minőségi, tartós játékok. Noha mi cicával nem osztjuk meg az otthonunkat, azért szeretjük őket is, igyekszünk nekik is kedvezni és minél szélesebb palettával várni Titeket, cica gazdik.

Habár egyelőre véges termékkínálatunk van, ha elsőre nem is találjátok meg nálunk, amit kerestek, kérés esetén igyekszünk azt minél hamarabb beszerezni nektek. 

Kérdéseitekkel, kéréseitekkel megkereshettek minket a facebookon üzenetben, e-mailben az info@megraglak.hu-n vagy az alábbi telefonszámon: +36 30 727 98 15.

Boltunkban már nem csak készpénzzel, de kártyával is lehetőségetek van fizetni.

Terveink között szerepel a webshopunk kialakítása egy vásárló központú házhozszállítási rendszerrel felturbózva, ehhez azonban még szükségünk van egy kis időre. Addig is várunk titeket szeretettel a Kálvária tér 14 szám alatt, a Megrág-Lakban!

Puszi & Pacsi

Köszönjük ezt a csodás képet Erdész Dórinak és a The Roof Studionak!

Vissza